كسترد بطعم النسكافيه بصوص الشوكلت وحبات المالتيزرز
**كستر بتحضريه بالطريقة العادية جدا اللي لونه اصفر ده طبعا عاااااارفينه كلنا عالباكت موجود الطريقة انا عملت نص لتر لبن ل 4 اطباق وتضيفيله بعد مايتقل وهو سخن معلقة نسكافيه وتصبيه في اطباق التقديم...تسيبيه يبرد وتزينيه او متزينيهوش مش مهم لان طعمه لوحده مميز وجميل جدا وزوجي العزيز مكنش عارف ان ده كستر اصلا لانه مبيحبوش وعجبه جدا
****************************** ****************************** ************
**بودنج المانجو السهل واللذيذ ...يمكن تطبيقه باكثر من نوع فاكهة وتغيير الجيلي وبس
**المقادير:
كوب مانجوقطع مكعبات
كوب ماء مغلي مذوب به كيس جيلي بالمانجو
4 ملاعق كريم شانتي دريم+كوب لبن بارد يخفقو بالمضرب سويا
كيك جاهز للقاعدة
**الطريقة:
*بعد خفق الكريم شانتي يضاف كوب الجيلي بعد ان يبرد وقطع المانجو مع التقليب الخفيف...
**تقطع الكيك الى شرائح وتوضع في الصينية ويصب فوقها الخليط وتترك لتبرد وتقدم وتزين بالطريقة المرغوبة وبالف هنا