السلام عليكم أنا قلت إشمعنى فيه قطايف بالجبنة ومفيش قطايف باللحمة
فقررت أعمل قطايف باللحمة ماكانتش موفقة اوي في لفتها لكن طعمها كان خطير
وآدي الطريقة
أولا العجينة
كوب ونصف دقيق
كوب لبن
نصف كوب ماء مذاب فيه معلقة خميرة فورية ونصف ملعقة سكر ونصف ملعقة دقيق
نضع الدقيق في إناء ونضع عليه اللبن والمياة المخلوطة بالسكر والخميرة
ونضع عليه أيضا نصف ملعقة صغيرة ملح وفلفل أسود طالما هعملها مش حلوو
ثم أصفيها بمصفاه واسعة في اناء آخر
نحضر صينية تيفال مدهونة بالسمن
ونضعها على البوتاجاز إلى أن تسخن
ثم نبدأ في قلي القطايف يعني المفروض ماتقعد أكثر من دقيقتين على نار هادية بس خأي اني طولت على كده
سويتها على وجه أكثر من الثاني مثل مابتتعمل في المحل
وعملتها كبيرة عشان أخلص بسرعة وعشان عملتها مثل السندوتش
وبعد كده طلعتها ونسيت أصورها
لكن بعد ماحشيتها ولفيتها دي الصورة وقليتها في زيت قليل
لاااااااازم ردوووود لن أرضى بأقل من كده